fredag 31 oktober 2014

Double Chocolate Chip Brownies


Ingredienser:
115 g smör
115 g mörk choklad
300 g socker
1 tsk vaniljsocker
1 krm salt
2 ägg
115 g vetemjöl
2 msk kakao

50 g hackad mörk choklad
1 hackad dubbel daim

Gör så här:
1. Smält smöret och den mörka chokladen över vattenbad.
2. Rör ned socker, vaniljsocker och salt.
3. Tillsätt äggen och rör försiktigt ihop smeten.
4. Sikta ned mjöl samt kakao och rör i choklad- och daimbitarna.
5. Bred ut smeten i en smord mindre plåt, ca 20*30 cm.
6. Grädda i mitten av ugnen i 180 grader, ca 30-35 min.

Tips!
1: Jag hade bara inne min kaka ca 20-25 min, räckte perfekt om man vill ha en riktigt kladdig brownie.
2: Jag toppade mina brownie med smarties.

Lycka till!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar